Primera trobada amb l’alcaldessa de Cambrils

El camí no és fàcil però sembla que anem en la bona direcció

Per fi el dia 20 de febrer un grup de 15 persones vam ser rebuts per l’alcaldessa i li vam presentar el nostre manifest amb les signatures de 40 entitats de Cambrils i les 4.000 adhesions a change.org. Tot i que la seva postura de considerar el cinema com un negoci privat i de no avenir-se a condonar els impostos que amenacen la seva continuïtat és la mateixa, hem vist bona disposició a trobar altres mesures alternatives que podrien ajudar. Es tracta del compromís de realitzar publicitat institucional al cinema, de difusió de la programació i de possibles subvencions a l’associació ACTE per realitzar les nostres activitats culturals i cinematogràfiques.

Tenim el compromís per part de l’alcaldessa i el regidor de cultura d’estudiar les mesures i presentar-nos la seva temporització concreta abans del 14 de març pròxim.
Nosaltres per la nostra part seguirem treballant pel Rambla de l’Art. Hem començat ja dues campanyes: per un cantó estem buscant de patrocinadors entre els comerços i restaurants locals i per una altra estem donant a conèixer l’ACTE i estem proposant a tothom que vulgui que es faci soci i entri a formar part de la nostra comunitat d’espectadors.

Estem molt agraïts a les quaranta associacions cambrilenques i a les més de quatre mil persones que han signat,   sense la vostra col•laboració no podrem salvar el Rambla de l’Art i seguir gaudint del cinema.

Ens veiem al cinema!

actecambrils@gmail.com

2 respostes a “Primera trobada amb l’alcaldessa de Cambrils

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s