Qui som?

Un grup d’entusiastes del cinema de Cambrils i de la comarca hem creat una associació d’espectadors per a recolzar la tasca cultural de la Rambla de l’Art i per a organitzar activitats relacionades amb el Setè Art.

L’associació neix, en uns moments de canvi, com a reivindicació del costum tradicional d’anar al cinema, de sortir de casa amb la família i els amics, i de recuperar una forma de relació social i de diàleg davant de les diferents maneres d’interpretar una pel·lícula. Nosaltres volem contribuir a fer que la tradició no es perdi. Estem convençuts que qualsevol altra forma de cinema no podrà mai substituir la màgia de quan s’apaguen les llums d’una sala i comencen a prendre vida unes imatges que ens emocionen, ens distreuen o ens fan pensar.

Tenim molta il·lusió per fer coses i un munt de projectes. Volem realitzar cicles temàtics, viatges cinèfils, maridatges cinematogràfics, publicació de documents, xerrades amb actors i realitzadors… i altres ACTES dels quals se’n sentirà parlar.

Per a fer realitat aquests projectes, necessitem construir, entre tots, una comunitat d’espectadors cinematogràfics, un grup participatiu de persones que facin possible i consolidin el cinema de qualitat a la nostra ciutat i comarques.

El principal benefici de la nostra comunitat serà el de poder gaudir d’una programació cinematogràfica independent basada sobretot en el cinema europeu i d’autor, a més de participar en les activitats que realitzem entorn al cinema. També, fruit de la col·laboració amb Rambla de l’Art, els associats podran adquirir un abonament que els permetrà gaudir dels avantatges següents a la sala de Cambrils:

  • 1 entrada de cinema gratuïta mensual per veure una pel·lícula de qualsevol dia i sessió, tant de les que proposi l’associació com de les que Rambla de l’Art projecti
  • Descompte d’un 15 % en el preu de les entrades de representacions d’òpera i ballet
  • Descompte d’un 10 % en l’adquisició de llibres de la llibreria de la Rambla de l’Art
  • Descompte d’un 30 % en el lloguer de pel·lícules del videoclub
  • Descompte d’un 10 % en l’activitat de SOPARS DE CINE

 

Per ser soci cal fer una aportació anual de 10 €, i el bonus de 12 entrades de cinema Rambla de l’Art és de 60 €.

 

Per fer possible un cinema de qualitat, t’apuntes amb nosaltres?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s