Amb “Catch the fair one” tanquem el curs 21-22

SINOPSI

Kaylee, una campiona de boxa, emprèn la lluita més important i perillosa de la seva vida en la recerca de la germana desapareguda.

Catch the fair one (Agafa la més maca) es va estrenar al Festival de Tribeca el juny del 2021, després va tenir una distribució limitada als Estats Units. Al nostre país només s’ha pogut veure a l’Americana Film Festival de Barcelona el març del 2022.

És un thriller de revenja, és a dir, la història de suspens on un heroi ha de fer justícia fent pagar a l’autor d’alguna malifeta o crim. El realisme i l’actitud del personatge de Kali Reis, però, no crea l’expectativa que ella sola acabarà amb tots els antagonistes. La protagonista és forta i pot repartir cops de puny a tort i a dret, però no és immune a les bales ni a les ganivetades.

Josef Kubota Wladyka (1981) és guionista, realitzador i productor. És graduat en cinematografia per la universitat de Nova York. El 2010 va realitzar el primer llargmetratge Manos sucias, produida pel seu professor Spike Lee, que va rebre tres nominacions en el Tribeca Film Festival. Entre 2016 i 2018 ha dirigit diversos episodis de sèries com Narcos, Fear the Walking Dead, Animal Kingdom i The Terror. La seva segona pel·lícula Catch the fair one ha estat nominada en diversos festivals (entre ells l’Americana Film Fest de Barcelona, 2022) i el 2021 ha obtingut tres premis als festivals de Tribeca, Sidewalk Varsovia i Newport.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s