El Sàhara no es ven! Un documental i un llibre per entendre la situació del poble sahrauí.

Dins de les activitats parel.les del 4rt Cicle de Cinema Solidari farem una sessió especial sobre la situació del poble sahrauí, arran dels darrers esdeveniments.

Serà el dimarts 3 de maig a les 19h al Centre Cultural del c/St. Plàcid.

Sota el títol: El Sàhara no es ven! projectarem el documental OCUPACION SA i presentarem el llibre UN PUEBLO ABANDONADO d’Alberto Maestre.

Per primera vegada, un documental revela i denuncia la il·legalitat de l’entramat empresarial espanyol i la responsabilitat política del seu Estat al saqueig de l’última colònia africana.

Amb un enfocament minuciós i inèdit, el documental exposa els noms i els cognoms dels empresaris i polítics espanyols involucrats en l’explotació econòmica del Sàhara Occidental, l’última colònia d’Àfrica i un dels territoris més violents, militaritzats i censurats del món.

Alberto Maestre és Doctor en Història i membre del Centre d´Estudis del Sàhara Occidental. A més d’Un pueblo abandonado és coautor de Saharauidades.

En aquest llibre es destapen sense cap reserva tota una sèrie d’enganys infringits per part d’Espanya als sahrauís als quals va considerar fins al 1976, amb caràcter general, espanyols i hauria d’haver portat a la descolonització de conformitat amb la legalitat internacional i tracta sobre les causes per les quals Espanya no va descolonitzar el Sàhara Occidental.

Us esperem a tothom dimarts 3 de maig a les 19h al Centre Cultural de Cambrils (St.Plàcid, 12).

Agraïm a la get de HAMMADA la seva col.laboració en l’organització d’aquest acte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s