“O fim do Mundo” guanya el Gran Premi del festival portugués Caminhos do Cinema

Des d’ACTE Cambrils volem agrair a la FEDERACIÓ CATALANA DE CINE-CLUBS la confiança dipositada en nosaltres en seleccionar-nos pel jurat d’aquest premi. MOLTES GRÀCIES!!!!

O Fim do Mundo del director Basil da Cunha guanya el gran premi del de Cinema Caminhos a Coimbra i el premi Don Quijote de la Federació Internacional de Cineclubs.
O Fim do Mundo és una ficció sobre la vida dels joves d’un barri popular de Lisboa format per originaris de Cabo Verde. El protagonista, Spira, torna al barri després de passar vuit anys en un correccional, allí es troba amb els amics, Giovani i Chandi, que passen el temps entre festes i tripijocs. Els joves entren en conflicte
amb el cap local de la droga. Mentrestant les excavadores comencen a derruir el barri que es objecte d’una restructuració urbanística.
El jurat de la Federació Internacional de Cineclubs format per Julia Brow (Planet B Film Club, London) Vítor Ribeiro (Cineclube Joane, Portugal) i Víctor Feliu (Cineclub de Cambrils) ha destacat d’O Fim do Mundo la qualitat dels actors no professionals, el dinamisme de la càmera en mà que en segueix les evolucions, la
expressivitat dels primers plans que transmeten molt més que paraules i la fotografia que crea una atmosfera nocturna claustrofòbica d’acord amb el desenllaç de la història.

trailer: https://vimeo.com/447867804

Membres del jurat del festival

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s