AMAMA, segona pel.lícula dins del Cicle de Cinema Euskaldun

El dijous 12 de desembre a les 19h al Centre Cultural del c/St. Plàcid continuarem amb la segona pel.lícula dins del cicle de cinema euskaldun.

Veurem AMAMA (àvia en euskera) (2015) del director Asier Altuna i després del visionat, com és habitual, obrirem un torn de debat  per a comentar-la.

SINOPSI: Tomás i Amaia, pare i filla, dos formes oposades d’entendre la vida. El conflicte entre seguir la tradició o viure el present per tenir un futur. I una àvia (Amama) que ho observa tot en silenci. Al final la vida de tots els personatges ja no serà la mateixa.

En la tertúlia ens acompanyaran  2 persones molt especials: d’una banda, Kandido Uranga, actor protagonista d’AMAMA i que compta amb una llarga filmografia; i de l’altra  ens acompanyarà Joseba Nafarrate Zurbano, un bon coneixedor del cinema euskaldun i que va desenvolupar part de la seva vida com a professional del cinema. Entre d’altres activitats, va ser co-fundador de l’escola de Cinema de la Comunitat de Madrid, el seu primer director d’estudis i professor d’Estructura Narrativa del guió.

Un veritable luxe que esperem compartir amb vosaltres aquest proper dijous 12 de desembre.

 

Adjuntem el programa de la projecció amb totes les informacions sobre el director, argument, i crítiques:  Amama programa

amama cartell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s